Ноніто Донейр – Наоя Іноуе. Прогноз і анонс на бій

Фінал Всесвітньої боксерської Суперсеріі пройде 7 листопада в Японії

У четвер, 7 листопада, на арені «Super Arena» в японському місті Сайтама пройде фінальний бій Всесвітньої боксерської суперсерії в найлегшій вазі. Поєдинок покажуть телеканали DAZN, Sky Sports і Матч ТВ. Початок основних подій намічено на 12:30 за київським часом, головний бій почнеться не раніше 14:30.
На ринг вийдуть філіппінський ветеран Ноніто Донейр (40-5, 26 KO), суперчемпіон WBA, і японець Наоя Іноуе (18-0, 16 KO), володар пояса IBF. Крім трофея Мухаммеда Алі, на кону стоятимуть два титули чемпіона світу, за версіями WBA (Super) і IBF.
До речі, в со-головному бою молодший брат Наоя Такума Іноуе (13-0, 3 KO) битиметься з Нордіном Убаалі (16-0, 12 KO) з Франції за звання чемпіона світу за версією WBC в тій же найлегшій вазі. А в попередньому файткарді значаться маловідомі боксери переважно з Японії.
Бекграунд
26-річний Наоя Іноуе буде виступати вдома, в Японії, перед рідною публікою. Він залишається непереможеним на профі-рингу, вигравши всі свої 18 боїв. У чвертьфіналі Суперсеріі «Монстр» в першому ж раунді нокаутував домініканця Хуана Карлоса Пайано, а в півфіналі пуерториканець Еммануель Родрігес став жертвою японця в другому раунді.
36-річний філіппінець Ноніто Донейр має неймовірно довгий список титульних поєдинків. З 2007 року він бере участь в топових боях своєї вагової категорії. Втім, Ноніто 5 разів покидав ринг переможеним. У Суперсеріі Донейр достроково переміг британця Райана Барнетта і американця Стефона Янга.
Всі фінали Всесвітньої боксерської суперсерії
Це буде 4-й фінал в історії WBSS. А перший переможцем, всі пам'ятають, став українець Олександр Усик, який переміг в Москві росіянина Мурата Гассієва одноголосним рішенням суддів.
Цитати перед боєм
Ноніто Донейр: «Іноуе підтримував мене протягом усього турніру, за що я йому дуже вдячний. З нетерпінням чекаю фіналу і, звичайно ж, гарного незабутнього бою. Наоя - феноменальний боєць, але на моєму боці досвід поєдинків з багатьма чемпіонами світу, і 7 листопада я буду готовий до протистояння з ним. Я дивився його півфінал з Родрігесом і виявив недоліки в його стилі. Вони допоможуть мені зупинити непереможного чемпіона.
Я не думаю, що у мене будуть проблеми з міццю Іноуе. У цьому дивізіоні все по-іншому для мене. Я також маю достатньо сили, щоб відправити в нокаут лише одним ударом. Він ще ніколи не був протестований як слід. Він не пропускав сильних ударів, і ми не знаємо, як він буде реагувати, коли по ньому почнуть влучати. Він тільки почав, тому знадобиться кілька важких ударів, поки він їх не відчує. Якраз над цим я і працював в тренувальному таборі. Якщо мені трапиться можливість, я її не втрачу.
Він довів свою профпридатність, наглухо вирубуючи хлопців ще до того, як ті почнуть завдавати йому будь-які проблеми. Він в змозі робити те, що інші не можуть, через що я ще сильніше чекаю нашого з ним бою. Людям властиво забувати, що я також володію жахливою ​​міццю в ударі. Я завжди їм повинен нагадувати, що моя сила нікуди не дівається».
Наоя Іноуе: ​​«Для мене Донейр - це легенда боксу, і для мене честь битися з ним у фіналі. Я перейняв його нищівний стиль, поліпшив його і тепер зроблю все можливе, щоб перемогти Ноніто і завоювати кубок Мухаммеда Алі.
Я готовий до того, щоб битися всі 12 раундів з Ноніто Донейром, але якщо я побачу можливість, то буду шукати нокаут. Я спостерігав за Донейром протягом всієї його кар'єри і навіть вкрав у нього кілька рухів, коли тільки починав боксувати. Я відчуваю велику повагу до Донейра; я ідеалізував його, і саме тому я хотів більше за інших учасників турніру зустрітися з ним в рингу. Зараз настав час зміни поколінь.
Я погодився брати участь в цьому турнірі, щоб довести, що я є найкращим боксером найлегшої ваги в світі. Я перебуваю у відмінній формі і 7 листопада продемонструю кращий виступ у своїй кар'єрі, вигравши трофей Алі».
Церемонія зважування
Наоя Іноуе показав вагу 118 фунтів (53,5 кг), Ноніто Донейр - 117,5 фунтів (53,3 кг).
Прогноз на бій
36-річний Донейр на 10 років старше Іноуе, але він вище, у нього довші руки. У філіппінця величезний досвід складних поєдинків. Непереможений японець молодше і більш технічний, він вважається явним фаворитом бою. Крім того, і рідна публіка буде підганяти «Монстра» вперед. Єдиний нюанс - йому не буде просто виходити на атакуючу дистанцію.
Рекомендована ставка - дострокова перемога Іноуе.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Водні види | 30 квітня 2024, 13:06 12

Алсу Алєйнікова образила українців