Столе СОЛЬБАККЕН: «Копенгаген не впевнений в перемозі над Динамо»

Коуч данської команди утримався від вихваляння перед грою

Головний тренер «Копенгагена» Столе Сольбаккен дав традиційну прес-конференцію напередодні домашнього для його команди поєдинку Ліги Європи проти «Динамо».
«Чекаю важкого і рівного матчу, в якому у обох команд будуть свої моменти. Думаю, що завтрашня гра буде схожа на ту, яка була в Києві, але також чимало буде залежати від того, як зіграють «Мальме» й «Лугано».
«Звичайно, ми ставимо завдання набрати три очки, але ми не впевнені в перемозі над «Динамо», яке дуже добре виглядає як команда і має індивідуально сильних футболістів. На виїзді ми зіграли добре і це вселяє нам впевненості у власних силах, але я як і раніше вважаю, що «Динамо» - фаворит нашої групи».
«Складно сказати наперед, чи буде нічия хорошим результатом для нас. Цілком може бути, але якщо у нас буде багато моментів для перемоги, то це буде незадовільним результатом для команди», - сказав Сольбаккен.
Нагадаємо, матч «Копенгаген» - «Динамо» відбудеться завтра, 7 листопада, в Данії. На поточний момент данці та українці з 5 очками очолюють групу В в Лізі Європи.
Олексій Сливченко Джерело: ФК Копенгаген
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 20:25 11

Артем вразив ворота Монци на 61-й хвилині у матчі 7-го туру чемпіонату Італії

Коментарі