Роман БЕЗУС: «Збірній України треба грати в свій футбол»

Хавбек «Гента» розповів, за рахунок чого «синьо-жовті» можуть обіграти Сербію

29-річний півзахисник бельгійського «Гента» і збірної України з футболу Роман Безус поділився очікуваннями від найближчого поєдинку української національної команди проти Сербії.
- На цей раз ти не потрапив до списку футболістів, викликаних на збір національної команди. Засмутився?
- Анітрохи. Я продовжую працювати. Хто б викликав виконавця, який не грає в своєму клубі? Зараз я став частіше виходити на поле, тому не втрачаю надії в майбутньому знову бути корисним для своєї збірної.
- «Синьо-жовті» вже забезпечили собі вихід до фінальної частини Євро-2020. Перше місце наша команда завоювала заслужено?
- Думаю, ніхто з цим сперечатися не буде. Збірна демонструвала якісний, цікавий футбол, навіть в матчах зі своїми головними конкурентами.
- У відборі збірній України залишилося провести один матч - проти Сербії. У суперника буде божевільна мотивація?
- З огляду на те, з яким рахунком серби програли в Україні, і знаючи темперамент сербських уболівальників, які поженуть команду вперед, думаю, гра буде дуже серйозною. Тим більше що балканці ще мають шанси пробитися до фінальної частини чемпіонату Європи.
- У чому будуть наші козирі в цьому поєдинку?
- Нашим хлопцям, головне, грати в свій футбол. Якщо тренерська установка буде виконана, то і підсумковий результат буде на користь «синьо-жовтих».
Матч відбору на Євро-2020 Сербія - Україна відбудеться 17-го листопада о 16:00.
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:03 6

«Челсі» хоче підписати українського голкіпера

Коментарі