Анатолій ЧАНЦЕВ: «Для Пятова пауза дуже важлива»

Фахівець вважає, що Луїш Каштру правильно використовує ротацію

Відомий тренер Анатолій Чанцев прокоментував перемоги «Шахтаря» і «Олександрії» в рамках 13-го туру УПЛ.
- Поєдинок «Шахтаря» з «Карпатами» залишив двояке враження - на тлі великої перемоги гра гірників не була надто переконливою...
- Після бою з «Динамо» основні виконавці «Шахтаря» повинні були відпочити. Особливо значне навантаження останнім часом отримав Пятов. Для нього ця пауза дуже важлива. Луїш Каштру, на відміну від Паулу Фонсеки, при кожному зручному випадку намагається задіяти молодь. Ротація була необхідна «Шахтарю», тренерський штаб якого добре вивчив «Карпати» і пояснив молодим виконавцям, як грати проти львів'ян. Ризик в цьому, звичайно ж, був присутній, але в вікторії гірників я не сумнівався.
- «Олександрія» в 13-му турі впевнено, у всякому випадку за рахунком, поклала на лопатки «Маріуполь». Тепер можна, нічого не побоюючись, чекати матчу з «Сент-Етьєном»?
- Перемога в будь-якому випадку надихає. Завдання «Олександрії», безумовно, полегшило вилучення у «Маріуполя», але командна гра підопічних Шарана вражає. Чи є у «Олександрії» шанс в поєдинку з «Сент-Етьєном»? А це як піде... Ніхто не застрахований від несподіванок. Важливим буде бажання перемогти за будь-яку ціну. У всякому випадку, до сих пір пам'ятаю виїзну гра олександрійців у Франції - від неї дух захоплювало.
Читайте також: Анатолій ЧАНЦЕВ: «Всі 90 хвилин здавалося: Львів в меншості»
Володимир Клепач Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 11:00 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET