Ніко Ковач залишає посаду головного тренера Баварії

Керівники мюнхенського клубу вирішили розпрощатися з наставником команди

Ніко Ковач більше не є тренером мюнхенської «Баварії». Улі Хенесс, президент клубу, Карл-Хайнц Румменігге, генеральний директор, і Хасан Саліхаміджич, спортивний директор, домовилися з Ніко Ковачем про розірвання контракту за взаємною домовленістю.
Карл-Хайнц Румменігге пояснив: «Результати нашої команди за останні тижні показали нам, що необхідні дії. Ми відкрито і серйозно поговорили з Ніко і всі прийшли до єдиної думки, що Ніко більше не буде тренером «Баварії». Ми всі шкодуємо про це. Я хотів би подякувати Ніко Ковачу від імені «Баварії» за його роботу, особливо за подвійну перемогу в минулому сезоні».
Помічник тренера Ханс Флік керуватиме командою, готуючи її до важливих ігор: в Лізі чемпіонів проти «Олімпіакоса» Пірей в наступну середу і проти «Боруссії» Д в суботу.
Спортивний директор Хасан Саліхаміджич: «Тепер я очікую від наших гравців позитивного розвитку і абсолютної мотивації для досягнення наших цілей в цьому сезоні».
Ніко Ковач пояснив: «Я думаю, що це правильне рішення для клубу на даний момент. Результати, а також те, як ми грали в останній раз, змусили мене прийняти це рішення. Ми з братом Робертом дякуємо «Баварії» за останні півтора року. За цей час наша команда виграла чемпіонат, Кубок і Суперкубок. Це був гарний час. Бажаю клубу та команді всього найкращого».
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 20 травня 2024, 07:48 8

Френк Воррен не впевнений, що обидва боксери захочуть виходити на другий бій

Коментарі