Де дивитися онлайн бій Сауль Альварес – Сергій Ковальов

Мексиканський і російський боксери визначать володаря поясу WBO

В ніч з 2 на 3 листопада в Лас-Вегасі відбудеться бій між мексиканцем Саулєм Альваресом (52-1-2, 35 KO) і росіянином Сергієм Ковальовим (34-3-1, 29 KO). На кону буде стояти чемпіонський пояс WBO в напівважкій вазі (до 79.4 кг), який зараз належить російському боксерові. Сауль піднімається у вазі, щоб спробувати стати чемпіоном світу вже в четвертій ваговій категорії.
У травні 2019 року Альварес переміг одноголосним рішенням суддів американця Деніела Джейкобса (35-3, 29 КО). Для «Канело» це буде перший бій у напівважкій вазі. Раніше він ставав чемпіоном світу в трьох вагових категоріях (першій середній, середній і суперсередній). Зараз він володіє титулами регулярного чемпіона WBA в другій середній вазі і чемпіона WBC і WBA в середній.
Ковальов в серпні 2019 року бився з британським боксером Ентоні Ярдом (18-1, 17 КО) і переміг його технічним нокаутом в 11-му раунді.
Промоутерами вечора боксу в Лас-Вегасі числяться Кеті Дува (Main Events) і Оскар Де Ла Хойя (Golden Boy Promotions).
У прямій трансляції шоу заплановано на платформі DAZN, британському Sky Sports і російському Першому каналі. Для України дуель покаже в прямому ефірі відеосервіс Megogo. Головний поєдинок розпочнеться орієнтовно о 07:00 ранку за київським часом. Всі оперативні новини про бій будуть доступні на Sport.ua.
Файткард вечора боксу в Лас-Вегасі:
Сауль Альварес - Сергій Ковальов
Райан Гарсія - Ромеро Дуно
Бахрам Муртазалієв - Хорхе Фортеа
Сеньеса Естрада - Марлен Еспарза
Блейр Коббс - Карлос Ортіс Сервантес
Мейірім Нурсултанов - Крістіан Олівас
Бехтемір Мелікузієв - Клей Коллард
Еван Холіфілд - Нік Уїнстед
Трістан Калкрут - Твон Сміт
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 00:36 1

Матч завершився бойовою нічиєю – 2:2