КОВАЛЕЦЬ: «Тренерський штаб Динамо добре підготувався до гри проти Шахтаря»

Спеціаліст – про перемогу киян в 1/8 фіналу Кубка України

Колишній півзахисник «Динамо» і збірної України Сергій Ковалець прокоментував перемогу київського клубу над донецьким «Шахтарем» (2:1) в матчі 1/8 фіналу Кубка України.
«Вже всі звикли, що кожне протистояння Динамо і Шахтаря, немов останнє, незважаючи на те, хто в якому стані перебуває і на що розраховує.
Думаю, що цей очний поєдинок динамівців і гірників цілком може претендувати на статус одного з найбільш емоційних і інтригуючих між ними.
Було видно, що тренерський штаб Динамо добре підготувався до гри проти Шахтаря. Кияни не дали розбігтися ні Марлосу, ні Тайсону. Функціональний стан біло-синіх дозволяв робити так, що біля Марлоса і Тайсона завжди з'являлося два, а то і три динамівця, і при цьому підстраховка була хорошою. Мені здалося, що у підопічних Олексія Михайличенка було більше ігрової пристрасті, можна навіть сказати, бажання.
Шахтар намагався грати в свій футбол, за рахунок контролю м'яча, але господарі не дали гостям вільних зон. Вважаю, перемога Динамо цілком заслужена», - сказав Ковалець.
Денис Шаховець Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:18 0

Гірники 19-й раз виграли у «Чорноморця» з великим рахунком