В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «Михайличенко тактично переграв Каштру»

Експерт – про перемогу «Динамо» над «Шахтарем» в 1/8 фіналу Кубка України

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло поділився враженнями від перемоги київського «Динамо» над донецьким «Шахтарем» (2:1) в матчі 1/8 фіналу Кубка України.
«Михайличенко тактично переграв Каштру. Зміна в структурі гри принесла результат. Циганков на позиції десятки посилив атакуючий потенціал киян. Команда, як то кажуть, зачепилася за м'яч на половині поля суперника. Зазначу взаємодію Циганков-Вербич-Караваєв. Циганков часто міняв позицію зміщуючись то вправо, то вліво, в напівфланги. Що приносило величезний дискомфорт в побудові оборонного блоку гірників.
Зазначу, що динамівці при втраті м'яча одразу вступали в зустрічний відбір. Перші двадцять хвилин Шахтар не зміг осмислено перейти на половину поля суперника. Кульмінація першого тайму - гол красень у виконанні Сидорчука. Тренер гірників так і не зумів по ходу гри внести суттєві корективи в гру. Напевно, вперше за останні роки Шахтар був не в змозі домінувати в контролі м'яча.
Кінцівка основного часу як завжди проходила драматично. Фарт і потойбічні сили, були на стороні донеччан. Нічия і мінус один гравець у складі Динамо здавалися несправедливими. Фізична готовність киян визначила переможця.
Молодий Попов в ході цього матчу дорослішав на очах. А футбольний Бог все бачить, і саме Попов поставив крапку в цьому матчі», - написав Заховайло в Facebook.
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 21:48 0

Головний тренер СК «Дніпро-1» прокоментував перемогу над «Кривбасом»

Коментарі