S1mple: «У нас новий склад, не можна з самого початку все вигравати»

Капітан Natus Vincere розповів про невдачі команди

Капітан Natus Vincere Олександр s1mple Костилєв прокоментував результат складу на StarSeries & i-League CS:GO Season 8. Він також розповів, через що злилися під час турніру, і заявив, що колектив підтримує новачка Ладіслава GuardiaN Ковача.
S1mple розповів, що під час ігор ніхто не критикував нового снайпера команди:
«Я дійсно себе нервово відчував під час гри, але не було такого, що я сварився і ніхто не міг мене зупинити. Не було такого, що команда тільтувала, тому що Ладік (GuardiaN) промахується з AWP. Навпаки, команда його завжди підтримувала після поразки від G2», - сказав s1mple.
Новий склад не завжди може з ходу стати чемпіоном, вважає Костилєв:
«Це новий склад, не можна з самого початку все вигравати. Але я завжди задавався питанням: як Heroic, у яких теж новий склад, обіграли нас? Мені здається, це просто якась нестача тімплея або досвіду на турнірах. Я не розумів, чому я так злюся. Думав, що ми повинні без шансів обігравати всі ці посередні команди. А насправді мені всі кажуть, що це нова команда і їй просто потрібен час. Зараз просто треба чекати, тому що роботу ми робимо дуже велику.
Тепер кожен гравець бачить, наскільки сильно твій тіммейт старається і тренується. Немає такого, що у нас хтось не працює і не тренується. Кожен розуміє, що якщо він буде приносити шкоду всій команді, то ми нічого не виграємо, а ми вже досить напрогравали, щоб допускати ті ж самі помилки», - сказав s1mple.
NaVi розділили останнє місце на StarSeries з Imperial e-Sports, 5Power Gaming і Invictus Gaming.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 02 червня 2024, 18:07 0

Китаєць упевнений, що американець потрапив у його пастку