В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: «У матчі Динамо – Шахтар все дійде до серії пенальті»

Експерт поділився очікуваннями від суперматчу 1/8 Кубка України

Футбольний менеджер В'ячеслав Заховайло дав свій прогноз на гру 1/8 фіналу Кубка України, в якому «Динамо» прийме «Шахтар».
«Я гадаю, що матч буде впертим по обидва боки. «Динамо» не буде розкриватися, це 100%. Непросто визначити, хто пройде далі. Мені здається, що питання дійде до серії пенальті, тому зроблю ставки, що в основний час буде нічия, а обидві команди заб'ють.
Бачу, що в грі «Динамо» не вистачає стабільності. З «Карпатами», правда, була випадковість, львів'яни не мали брати очки. Спрацювало футбольне правило: «Не забиваєш ти - забивають тобі».
«Шахтар» вихідними теж втратив пункти з «Олександрією». Не потрібно бути дуже розумним, щоб розуміти, що після єврокубків команди застосовують ротацію, тому не все складається. Нелегко перемикатися з турніру на турнір. Це стосується мотивації та інших аспектів, які впливають на гру. Можливо, і недооцінка була, тому такі результати були в минулому турі.
На очний поєдинок мотивація буде максимальною в обох суперників. Цей матч буде складним не тільки для «Динамо», але й для «Шахтаря». Тому я схиляюся до нічийного результату. Припускаю, що в Києві буде обережний футбол», - сказав Заховайло.
Динамо - Шахтар. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка України.
Матч «Динамо» - «Шахтар» відбудеться 30 жовтня в Києві. Початок зустрічі о 19:30.
Максим Гаптар Джерело: Рейтинг букмекерів
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Коментарі