Мотор - Татран. Прогноз і анонс на матч СЕХА-Ліги

Чемпіони України відкривають друге коло групового турніру

Поєдинок «Мотор» - «Татран» відбудеться у вівторок, 29 жовтня, в Запоріжжі. Початок поєдинку в ПС «Юність» о 20.00.

У поєдинку проти багаторазового чемпіона Словаччини запорізький «Мотор» перетне екватор групового раунду СЕХА-Ліги сезону 2019/2020. До того ж матч проти «Татрана» відкриє для запоріжців серію дуже важливих домашніх поєдинків, яка, крім матчу зі словацьким клубом, буде включати в себе домашні поєдинки в рамках Ліги чемпіонів проти німецького «Кіля» (3 листопада) і «Монпельє» (10 листопада).

Поєдинок першого кола проти «Татрана» став для запоріжців першим офіційним матчем на міжнародній арені в нинішньому сезоні. Склалася ця гра для українського чемпіона вкрай непросто. Пропустивши потужний ривок словаків у другому таймі, «Мотор» поступався три м'ячі за п'ять з половиною хвилин до закінчення зустрічі. Але зразково проведені останні хвилини поєдинку дозволили запоріжцям наздогнати суперника, а точний кидок Ігоря Сороки з гострого кута на останніх секундах зустрічі приніс «Мотору» дуже непросту перемогу - 25:24.

Після прикрої поразки від запоріжців «Татран» в рамках СЕХА-Ліги здобув три перемоги в чотирьох поєдинках. Спочатку були дві непрості перемоги над прямими конкурентами за високі місця в групі А (виїзна вікторія над «Нексе» - 25:24 і домашній тріумф у матчі проти сербської «Войводіни» - 22:18), далі відбулася прогнозована домашня поразка від «Вардара» - 22:29 і такий же легко передбачуваний виїзний розгром Пекінського Спортивного Університету - 36:19.

Ці результати дозволили словацькому клубу на даний момент розміститися на третій позиції в турнірній таблиці, поступаючись лідеру групи «Мотору» і маючи однаковий показник набраних очок з «Вардаром» і «Войводіною».

СЕХА-Ліга. Група А

1. «Мотор» (Україна) - 12 очок (5 ігор)

2. «Вардар» (Північна Македонія) - 9 (4)

3. «Татран» (Словаччина) - 9 (5)

4. «Войводіна» (Сербія) - 9 (5)

5. «Нексе» (Хорватія) - 6 (6)

6. Пекінський Спортивний Університет (Китай) - 0 (5)

Найкращим снайпером в СЕХА-Лізі у словацького клуба є іспанський правий крайній Хав'єр Муньоз Кабезон, який двадцять один раз розписався в воротах суперників. З цим показником іспанський легіонер входить до десятки найбільш результативних гравців турніру. Варто зазначити, що такий же показник закинутих м'ячів і у лівого крайнього Олександра Касая - найкращого снайпера «Мотора» в даному турнірі.

Крім СЕХА-Ліги «Татран» представляє свою країну в Лізі чемпіонів і в цьому змаганні справи у словацького клуба йдуть не дуже добре. Після п'яти зіграних турів в групі С словаки замикають свій секстет з однією перемогою в п'яти поєдинках і мають дуже невеликі шанси на вихід у стиковий плей-оф.

Зате у внутрішній першості «Татран» традиційно знаходиться на вершині турнірної таблиці. У семи зіграних поєдинках суперники «Мотора» здобули шість перемог, одну гру звели внічию і займають перше місце в чемпіонаті, випереджаючи найближчих переслідувачів з «Кошице» на два очки.

Для запорізького «Мотора» матч проти «Татрана» стане останньою перевіркою сил перед вкрай важливими домашніми поєдинками Ліги чемпіонів, але й матч проти словаків матиме неабияке турнірне значення в СЕХА-Лізі. У разі перемоги над «Татраном» український чемпіон зміцнить своє лідерство в групі і максимально наблизиться до завоювання одного з перших двох місць в секстеті А, які дозволять їх власникам уникнути участі в раунді плей-оф і безпосередньо виведуть команди в чвертьфінал турніру.

Прогноз Sport.ua: перемога «Мотора».

Олексій Коляго Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 31 серпня 2024, 18:12 0

Лідерство в загальному заліку зберіг О'Коннор