Михайло МЕТРЕВЕЛІ: «Львів впевнено пікірує на дно Маріанського жолоба»

Футбольний експерт – про ситуацію в таборі «синьо-золотих левів»

Футбольний експерт Михайло Метревелі прокоментував впевнену перемогу чернігівської «Десни» над «Львовом» (4:1) в матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги.
«Навіть в самому ФК Львів ніхто не може зрозуміти, що відбувається. Львів впевнено пікірує на дно Маріанського жолоба. Сподіваємося на об'єм легенів і запас кисню головного тренера, що він витягне команду. Заява про те, що команда буде існувати - це добре, але де і в якому вигляді? Поки незрозуміло. Все розпливчасто, немає розуміння, немає стратегії, вболівальники не знають, чого чекати. Для УПЛ це велика проблема, коли з'являються такі команди. Був Арсенал-Київ, зараз - Львів. Незрозуміла структура клубу, стратегія, все сумно.
Хочу висловити респект Олександру Рябоконю. Думаю, він напередодні Хелловіна подивився пару американських фільмів і зрозумів, як протидіяти вампірам. Він же каже, що «кров випили». Десна захопила з собою «срібні стріли», «часник» і так далі. І до церкви команда їздила, але при цьому, який склад: на лавці сиділи Картушов, Філіппова не було, Кузик був травмований і сидів на лавці. Чи не найоптимальніший склад, але впевнена перемога - Десну вітаємо», - сказав Метревелі.
Відзначимо, що після 12 турів ФК «Львів» з 8 очками займає останнє місце в турнірній таблиці УПЛ. Безвиграшна серія «городян» досягла семи матчів.
Денис Шаховець Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 01:30 7

Орли поступилися команді «Фамалікау», обидва голи були забиті після 70-ї хв.

Коментарі