Екс-гравець Динамо відмовився від космічної зарплати в Саудівській Аравії

Юнеса Беланда абсолютно все влаштовує в «Галатасараї»

Колишній півзахисник «Динамо» Юнес Беланда, який нині виступає в Туреччині за «Галатасарай», мав кілька хороших можливостей перебратися в інший чемпіонат на куди більш вигідні фінансові умови, однак гроші не зіграли у виборі марокканця ключової ролі.
«Юнес Беланда дуже любить «Галатасарай». Ми можемо порівняти відносини гравця і клубу з бурхливою любовною історією. Юнес Беланда закоханий в клуб і його тренера Фатіха Теріма. У свою чергу, Терім має теплі почуття до Юнеса Беланда. Він - дуже хороша людина. Не так давно я доводив до відома Юнеса, що у нас є дві пропозиції з Саудівської Аравії на 9 мільйонів євро на рік, але він відмовився. Крім того, в січні минулого року Юнес Беланда відкинув варіант з переходом до «Монако». Він любить «Галатасарай», і його сім'я щаслива в Стамбулі. Крапка. Грошима ситуацію не змінити», - заявив агент Юнеса Беланда Вілліам Д'Авалі.
Відзначимо, що в травні турецька преса повідомляла про готовність саудівського клубу «Аль-Іттіхад» заплатити за перехід Юнеса Беланда 12 мільйонів євро.
Олексій Сливченко Джерело: Hurriyet
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 14:44 41

Півзахисник «Шахтаря» прокоментував перемогу над «Чорноморцем»