Майкл Джонсон - Стіві Рей. Прогноз і анонс на бій

Со-головний бій турніру UFC Fight Night 162 в Сінгапурі

Найближчої суботи UFC проведе свій четвертий турнір в Сінгапурі. Сінгапурський критий стадіон в місті Калланг утретє стане локацією івенту найпрестижнішого у світі змішаних єдиноборств промоушену.

В со-головному бою ми побачимо двох досвідчених легковаговиків, що переживають не кращі часи - Майкла Джонсона і Стіві Рея. Поєдинок почнеться орієнтовно о 15:00 за київським часом, в суботу, 26 жовтня.

Джонсон на піку перемагав таких хлопців як: Джо Лоузон, Глейсон Тибау, Мелвін Гіллард, Едсон Барбоза, Дастін Порьє і навіть Тоні Фергюсон. Але в останніх дев'яти боях його рекорд 3-6. Щоб перезапустити кар'єру, Майкл опускався в напівлегку вагу, але це не принесло йому особливого успіху, і ось тепер він б'ється у своєму рідному лайтвейті, вперше з 2017 року. Крайній бій Джонсона завершився поразкою глухим нокаутом від Джоша Емметта, хоча до того, як бути спійманим вирішальним ударом у 3-му раунді, Джонсон здорово виглядав.

У Рея також були хороші часи в октагоні, але останніми роками він розгубив форму і програв три з останніх чотирьох поєдинків. Рей також повертається після важкого нокауту, до якого його відправив Леонардо Сантос убивчою правою рукою.

Прогноз на бій

Чекаємо, що це буде першокласна битва в стійці. У Рея є динаміт в кулаках, і він буде більш ніж готовий до розміну. Але якщо Джонсон упевнено діятиме так, як у бою з Емметтом (зрозуміло, до того злощасного для нього панчу), то його швидкість і клас дозволяють йому перебити шотландця.

Перемога Джонсона за очками

Основний кард

Деміан Майя - Бен Аскрен

Майкл Джонсон - Стіві Рей

Френк Камачо - Бенеїл Даріуш

Сирил Гейн - Дон'Тейл Майєс

Муслім Саліхов - Лауреано Старополі

Попередній кард

Ранда Маркос - Ешлі Йодер

Алекс Вайт - Рафаель Фізієв

Енрико Барсола - Мовсар Євлоєв

Моріс Грін - Сергій Павлович

Лома Лукбунмі - Александра Албу

Рафаель Пессоа - Джефф Хьюз

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 жовтня 2024, 16:47 8

Георгій зробив рахунок 5:0 на користь Шахтаря у матчі 9-го туру УПЛ 2024/25