Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Не можу сказати, що гра з Копенгагеном вийшла»

Наставник «Динамо» оцінив поєдинок з «Копенгагеном» (1:1)

Головний тренер «Динамо» залишився незадоволений нічиєю в поєдинку з «Копенгагеном» (1:1).

«Безумовно, результат нас не задовольняє. Ми хотіли перемогти сьогодні. Гра вийшла дуже непростою. Швидкий пропущений м'яч наклав певний відтінок на саму гру. На мій погляд, «Копенгаген» грамотно побудував свою гру і нав'язав багато верхової боротьби. На жаль, суперник цю боротьбу вигравав. Це не дуже радує. Ми прагнули більше конструктиву в атаці і середині поля, але ми не так зіграли, як хотілося. Тому не можу сказати, що гра у нас вийшла ».

«Не став би говорити, що пропущений гол став причиною стартової незібраності. Був допущений ряд помилок. Все-таки, коли забивається гол з п'яти-семи метрів без опору - це помилки оборони».

«Копенгаген» намагався нав'язати боротьбу на кожній ділянці поля. А ми грали недостатньо швидко, щоб її уникати. У багатьох випадках ми не вигравали єдиноборства. Будемо працювати над цим».

«Два форварди? Ми намагаємося, виходячи із завдань на матч, будувати свою тактичну побудову. На цю гру думали, що найбільш гостро зможемо зіграти саме в цьому поєднанні».

«Забили зі стандарту? Ми готуємо стандартні положення теж. У кожної команди є набір стандартів. Не можу сказати, що у нас було багато моментів з гри. Добре, що виручив стандарт».

«На результат можна дивитися двояко. Якийсь крок до виходу з групи зроблений. З іншого боку - ми сподівалися на перемогу», - сказав Михайличенко в інтерв'ю телеканалу Футбол.

Після трьох турів у активі «Динамо» 5 очок. Стільки ж у «Копенгагена», який очолює турнірну таблицю завдяки кращій різниці голів.

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 17 травня 2024, 07:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі