Сергій РЕБРОВ: «Дуже задоволені перемогою над ЦСКА»

Ференцварош здобув перемогу в Москві

«Ференцварош» Сергія Реброва здобув сенсаційну перемогу в Москві над ЦСКА. Переможний гол гості забили на 86-й хвилині. Роланд Варга забив гол з передачі українця Олександра Зубкова.

Після матчу український наставник угорського клубу залишився задоволений результатом: «Ми перемогли дуже сильного супротивника. Моменти були в обох команд. Вдячний хлопцям, які в другому таймі змогли взяти м'яч під контроль і в підсумку взяли 3 очки, які були для ЦСКА дуже важливі.
У футболі результат завжди стоїть на першому місці. Ліга Європи дає гравцям іншу мотивацію. У чемпіонаті все виходить інакше.
Чи знаю я, коли «Ференцварош» вигравав на груповій стадії ЛЄ? Якщо ми 15 років тому туди не потрапляли, то, звичайно, знаю. Але я команду готував до цієї перемоги. Я вірив в цю перемогу. Тепер всі наші думки про недільну гру з Фехервар в чемпіонаті. Ми повинні встигнути відпочити і переключитися ».

ЦСКА Москва - «Ференцварош» - 0:1
Гол: 0:1 - 86 Варга.

ЦСКА - Акінфєєв, Дівєєв, Карпов, Магнуссон, Фернандес, Влашіч, Ахметов (Лукас Сантос, 75), Обляков, Кучаев (Бістровіч, 61), Сігурдссон (Бійол, 80), Чалов.

«Ференцварош» - Дібус, Блажіч, Чівіч, Ботка, Шигер, Ловренчіч, Ігнатенко, Харатін, Зубков (Двалі, 89), Нген (Варга, 84), Болі (Ізаел, 72).
Попередження: Шигер (74), Бістровіч (77), Харатін (90), Магнуссон (90).

Віталій Петровський Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 18:04 1

«Атлетіко» та «Челсі» – одні з фаворитів на трансфер нападника

Коментарі