Київ-Баскет підпише Коренюка і веде переговори з Кравцовим

Столичний клуб серйозно посилить передню лінію

Український бігмен Владислав Коренюк в найближчі дні стане гравцем «Київ-Баскета». Деталі повернення 25-річного центрового в Україні узгоджуються і воно стане можливим вже найближчим часом.
Зараз Коренюк ще є гравцем французького «Сент-Кентена», який виступає в другому за рангом дивізіоні французького баскетболу. У двох стартових матчах сезону Владислав проводив на паркеті 27 хвилин, набираючи 12,5 очка + 5,0 підбирання + 0,5 блок-шота в середньому за гру.
Раніше Коренюк, який є вихованцем «Дніпра», виступав в румунській «Крайові», литовських «Шауляї» і «Невежисі», польській «Сталі» і клубах літнього чемпіонату Китаю. Україну Коренюк покинув після сезону 2014/15 за «Дніпро».
Також головний тренер киян Айнарс Багатскіс підтвердив інформацію про те, що він хотів би бачити в команді капітана збірної України В'ячеслава Кравцова.
Переговори між сторонами тривають. На даний момент, найбільш реальний варіант - Кравцов таки приєднається до киян найближчим часом, але на відкритому контракті, і продовжить чекати пропозицій з-за кордону вже в статусі гравця «Київ-Баскета».
У той же час, покине команду сенегалець Малік Дайм, який не вразив тренерський штаб під час перегляду.
Максим Гаптар Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 07:44 0

Артем відзначився з пенальті у ворота Лас-Пальмаса за Жирону, забивши 19-й гол