Тренер Динамо U-19: «Дали гравцям основи відпочити перед матчем з Шахтарем»

Команда пробилася в наступний раунд Юнацької Ліги УЄФА

У середу «Динамо» U-19 зіграло 2:2 зі «Шкендією» і за сумою двох матчів пройшло у наступний раунд Юнацької Ліги УЄФА. Гру прокоментував наставник Ігор Костюк.

- Команда суперника заслуговувала на цей результат?
- Бажанням - так, грою - ні. Більше, скажімо так, це ми їм подарували емоції, голи у свої ворота. Ми дозволили їм зіграти в таку гру.

- Дали шанс тим, хто мало грав?
- Звичайно, це - Юнацька ліга УЄФА. Ми хотіли дати хлопцям можливість спробувати цей рівень, відчути напругу, проявити себе. Але ми бачимо, що деяким поки зарано виходити і грати в таких відповідальних матчах. Вони не розуміють зони відповідальності, що дає ланцюгову реакцію на команду. Нема кого навіть виділити, хто поставився до справи з усією серйозністю.

- Про такі матчі іноді говорять, що вони дають матеріал для роздумів. Дають можливість тренерам пояснити футболістам щось краще, ніж після якоїсь перемоги...
- Навіть ті футболісти основного складу, які з'явилися на полі після перерви, підлаштувалися під поточну гру. Настрій і варіанти гри, які ми награємо, сьогодні повністю були відсутні.

- Уже починаєте готуватися до «Шахтаря»?
- Ми дали можливість відпочити футболістам основного складу, на яких ми розраховуємо проти «Шахтаря». Хтось зіграв по тайму, хто взагалі відпочивав. У четвер прилітаємо, а в неділю вже матч. Проаналізуємо сьогоднішній поєдинок, постараємося донести до гравців слова та емоції, щоб у матчі з «Шахтарем» усе було зовсім по-іншому.

- З ким хочете зіграти в наступному матчі Юнацької ліги УЄФА?
- Без різниці. До будь-якого суперника будемо цілеспрямовано готуватися.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 16:09 37

Кевін Келсі орендований клубу Цинциннаті