Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо чекає на глядачів і підтримку трибун»

Наставник киян дав коментар перед матчем Ліги Європи

У четвер «Динамо на своєму полі прийме «Копенгаген» в рамках матчу 3-го туру групового етапу Ліги Європи. Перед грою з журналістами поспілкувався наставник Олексій Михайличенко.

Спершу тренера запитали про Карлоса Самбрано і його шансах зіграти, враховуючи травми захисників.

«Навряд чи ви побачите Самбрано. Він грав за збірну, можна його там подивитися. Беньямін Вербич? Я не ходив і не питав - як ти, готовий проти своєї колишньої команди? Він перш за все готується до Ліги Європи. Минуло вже досить багато часу, і залишилося мало гравців, з якими він був там разом».

«Суддя? Я намагаюся не говорити про суддівство. Це зайве. Команда в будь-якому випадку повинна бути дисциплінованою і зібраною. Що стосується суперника, то «Копенгаген» добре фізично готовий. Не скажу, що там є зірки, команда рівна. Віддає перевагу колективному, а не індивідуальному футболу. Їх потрібно не тільки перебігати, але перш за все переграти».

«Я хотів би побажати, щоб для уболівальників це гра пройшла якомога спокійніше. Ми чекаємо підтримки, чекаємо трибун і глядачів. Для нас це важливо. Можливо, продано не так багато квитків, як хотілося б, але це наша вина, і потрібно це виправляти».

«Важливість кожної гри колосальна. У нас відрізок, де буде і Кубок України, і чемпіонат і Ліга Європи. Складно щось виділити окремо», - сказав Михайличенко.

Матч розпочнеться о 22:00.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 02 травня 2024, 18:31 0

Еліна насолоджується приємними моментами, коли всі можуть зібратися разом

Коментарі