Два російських біатлоністи можуть перейти в збірну України

Зараз вони знаходяться на перегляді в українській команді

Російський біатлонний експерт Олександр Круглов розповів, що на перегляді в збірній України знаходяться два російських біатлоніста, але не назвав їхніх імен:
«Володимир Бринзак йде за принципом: чому б не спробувати. Я дуже здивувався, коли дізнався, що два російських біатлоністи знаходяться на перегляді в збірній України. Один з них змінив стільки регіонів, скільки у нього шкарпеток в шафі навіть немає. Інший трохи менш відомий, але хлопець зірок з неба не хапає. Я не буду називати їхні імена поки, тому що ще не було офіційного запиту на перехід.
Знаю, що один з хлопців вже виступав інкогніто на чемпіонаті України, і там не справив великого враження. Також у нього можуть бути деякі проблеми, оскільки кілька років тому він був на зборах в Криму. Самі знаєте, якщо ти поїхав до Криму з російської сторони, то до тебе в України виникнуть питання».
Не так давно за збірну України без особливих успіхів виступали російські біатлоністи Володимир Семаков, Олександр Жирний і Дмитро Русінов. Тепер же є шанс, що ще два російських біатлоніста можуть отримати українське громадянство та виступати за синьо-жовту збірну.
Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 04 травня 2024, 15:42 23

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися

Коментарі