Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У нас ще буде час вивчити Копенгаген»

Наставник «Динамо» досконально ще не вивчав суперника по Лізі Європи

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко в інтерв'ю клубному телеканалу прокоментував мінімальну перемогу над «Олександрією» (1:0) в центральному матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги.
- Враження позитивні, тому що ми виграли у одного з наших найближчих конкурентів. Ці очки дуже важливі. Думаю, це була гарна, змістовна гра. Обидві команди грали на результат, було хороше протистояння.
- Чи задоволені ви грою команди в атаці?
- Напевно, вийшло не все, що ми задумували. Потрібно віддати належне «Олександрії», команда добре оборонялася, були у них хороші контратаки. Напевно, нам не вистачило швидкості. Хотілося б, щоб ми створювали більше моментів для взяття воріт.
- Що ви думаєте про гравців, які будучи футболістами основної обойми, зараз виступають в молодіжних командах «Динамо»?
- Потрібно, щоб гравці були в тонусі, а краще гри не може бути жодне тренування. Тому, ми даємо всім шанс, щоб вони були в ігровому тонусі. Ті футболісти, які потрапили в заявку, проявили себе добре. У молодіжній першості на суботу були матчі, схожі на сьогоднішні в УПЛ. Обидві команди грають, обидві хочуть перемогти.
- Наступний матч «Динамо» в Лізі Європи. Чи сильно відрізняється стиль гри «Копенгагена» від «Олександрії»?
- Досконально ще суперника не вивчали, оскільки потрібно було спочатку зіграти з «Олександрією». У нас ще буде час вивчити «Копенгаген». Данці добре фізично підготовлені. Вони проповідують силовий футбол, так, можливо, вони в чомусь схожі на «Олександрію».
- Наскільки важко повернути гравців в ритм клубного футболу після матчів за збірну?
- Це непросто, але потрібно до цього бути готовим. У «Динамо» дуже багато гравців своїх національних збірних. Футболісти приїжджають в клуб з різним настроєм, хтось виграв, хтось - ні. Але така ситуація і потрібно знаходити з цього вихід.
Нагадаємо, проти «Копенгагена» в 3-му турі групового раунду Ліги Європи «Динамо» зіграє 24 жовтня о 22:00 на столичному НСК «Олімпійський».
Денис Шаховець Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 липня 2024, 08:15 5

Євген Гресь також виступив із закликом

Коментарі