БАБИЧ: «У матчі з Дніпром-1 гравці залишили всі сили на полі»

Головний тренер «Маріуполя» – про перемогу в 11-му турі УПЛ

Наставник «Маріуполя» Олександр Бабич прокоментував перемогу над «Дніпром-1» (1:0) в матчі 11-го туру української Прем'єр-ліги.
- Це важлива перемога, тому що давно не вигравали вдома. Плюс закінчувалося перше коло, тому хотілося здобути перемогу. Що стосується гри, то ми планували зіграти дуже агресивно. У першому таймі у нас це виходило і ми створювали моменти біля воріт суперника. Але не змогли реалізувати хоча б один такий момент. Слава Богу, у другому таймі ми забили. Для перемоги треба забити на один м'яч більше, і це у нас вийшло.
Ми розуміли, що це був матч за 6 очок. Нам потрібна була перемога, тому що «Дніпро-1» знаходився вище за нас в турнірній таблиці. І ми залишили сьогодні всі сили на полі. За це я вдячний хлопцям.
Спасибі уболівальникам! Стадіон сьогодні нас підтримував і, сподіваюся, наша команда уболівальників не розчарувала.
- «Маріуполь» давно не грав «на нуль». Як Ви ставитеся до того, що команда сьогодні не пропустила?
- Це радує. Я часто говорив і буду говорити, що будь-який пропущений м'яч ми сприймаємо дуже болісно. І в додатковий час з'явилося побоювання. 92-а хвилина - для нас фатальна. Ми в двох іграх пропускали на цій хвилині. Якраз приблизно на цій хвилині і у «Дніпра-1» був момент - Гальчук перевів м'яч на кутовий. В кінці було видно, що хлопці почали поспішати, грати на результат. Плюс суперник перейшов на навалу, а ми не завжди справлялися зі своїми емоціями, коли м'яч був біля нашого штрафного. Ми хотіли зіграти надійніше, зберігаючи м'ячі, але не завжди виходило. Я розумію в чому причина - на нас тиснули ці останні хвилини і хлопцям було важко психологічно.
Денис Шаховець Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону