Матар ДІЕЙЕ: «Я поставив свої амбіції вище командних»

Нападник «Олімпіка» визнав, що зробив помилку в матчі зі «Львовом» (1:0)

21-річний сенегальський форвард донецького «Олімпіка» Матар Діейе розповів про те, чому відібрав у Сергія Політило право виконати пенальті в матчі УПЛ зі «Львовом» (1:0).
- Що сталося в матчі зі «Львовом», коли ти відібрав право пробивати пенальті у Сергія Політило, пробив правою ногою (хоча сам лівша) і в підсумку не влучив у ворота. Що сталося, і чому ти так повівся в цьому епізоді?
- Я - нападник і повинен забивати! Для форварда дуже важливо психологічно відчувати впевненість в своїх силах. У матчі зі «Львовом» я прийняв таке рішення, тому що був упевнений, що це допоможе мені знову відчути смак голів і повернути той запал, який допомагав мені в минулому сезоні результативно завершувати зусилля партнерів. Я зробив помилку, поставивши свої особисті амбіції вище командних. Звичайно, одноклубники, м'яко кажучи, не були в захваті від такого моєї поведінки. Хтось навіть перегнув палицю, намагаючись мене напоумити... Але це емоції. Ми всі - одна велика сім'я і робимо спільну справу. Все в минулому. Я багато чого переосмислив і зробив висновки. Ми рухаємося далі.
У поточному сезоні Діейе провів за «Олімпік» 9 матчів у всіх турнірах, де забив один м'яч і віддав одну результативну передачу.
Михайло Шаповалов Джерело: ФК Олімпік Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 23 травня 2024, 00:20 6

Чемпіон WBC у легкій вазі відреагував на статистику переглядів бою Усик – Ф'юрі

Коментарі