ФОТО. Динамо готується до Олександрії без Родрігеша

Шепелєв и Бєсєдин тренуються окремо від загальної групи

Після тижня міжнародних матчів національних збірних динамівці повернулися до розташування клубу та розпочали підготовку до наступних матчів.

Починаючи з найближчої неділі «біло-сині» вступають у насичений графік ігор та проведуть сім матчів, по суті, за три тижні.

Підготовку до гри з «Олександрією» вже розпочали всі динамівці, які повернулися зі збірних, за винятком Жерсона Родрігеша. Звісно, гравці повернулися з розташування збірних у різному настрої, відповідно до результатів. Приміром, не найкращим чином складаються справи у збірної Беньяміна Вербича - словенці зазнали двох поразок на цьому тижні. Зате у дуже піднесеному настрої повернулися до клубу українці та поляк Томаш Кендзьора, які гарантували собі участь на Євро-2020.

Цього тижня динамівці поєднують теоретичні та практичні заняття, займаючись на тренувальному полі один раз на день. Щоправда, ці тренування досить тривалі та насичені, приміром у четвер вечірнє заняття тривало майже дві години. Окремо від загальної групи займались Володимир Шепелєв та Артем Бєсєдін.

У суботу у програмі команди традиційний передматчевий заїзд на базу, а у неділю о 17:00 вболівальники знову побачать «Динамо» на «Олімпійському».

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 жовтня 2024, 03:57 7

Ерлінг хоче спробувати сили в новому чемпіонаті

Коментарі