English Open: Бінем і Вільямс вилетіли в 1/32 фіналу

У Кроулі проходить рейтинговий снукерний турнір

В англійському Кроулі відбулися поєдинки 1/32 фіналу English Open. І знову не обійшлося без гучних перемог!
Ронні О'Салліван, як і в першому своєму поєдинку на турнірі, був на межі поразки. У матчі з 19-річним Юанем Сицзюнем англієць поступався 0:2 і 1:3, після чого героїчно вирвав перемогу. Ронні йшов на ризиковані удари, забив складний плант, споруджував конструкції з двох рестів, але в підсумку переміг - 4:3. Відзначимо, що всі свої виграні партії снукерісти завершували як мінімум півсотеннимі серіями, а Сицзюнь навіть оформив сенчурі.

Джадд Трамп впевнено переграв Деніела Уеллса - 4:0, оформивши попутно серії в 108 і 90 очок. Ніл Робертсон провів напружений поєдинок проти Марко Фу. Австралієць зробив два півсотенних і один сотенний брейк, що дозволило йому завершити зустріч з рахунком 4:2.
Шон Мерфі в тривалому поєдинку (третій фрейм, наприклад, тривав 36 хвилин) обіграв Санні Акані. У четвертій партії Шон оформив серію в 133 очка. Сенчури став 500-м у його кар'єрі. Раніше такого рубежу досягли тільки 7 гравців: Ронні О'Салліван, Стівен Хендрі, Джон Хіггінс, Ніл Робертсон, Джадд Трамп, Марк Селбі і Дін Цзюньхуей.
Баррі Хокінс розгромив Майкла Георгіу - 4:0. На рахунку Баррі два півсотенних брейка і заявка на приз в 5 тис. фунтів: у другій партії йому вдалася серія в 143 очка, і поки вона найкраща на турнірі.
Не обійшлося і без сенсацій. Марк Вільямс, №3 світового рейтингу, несподівано поступився Майклу Холту - 1:4. Марк виграв перший фрейм, після чого Холт перехопив ініціативу, оформив дві серії «+80» і довів справу до перемоги.
А ось торішній переможець турніру (і, як наслідок, №1 посіву) Стюарт Бінем склав свої повноваження. Сенсація не в стадії, коли програв Стюарт, і не рахунок (1:4). Суперником Бінема був новачок світового туру, 17-річний китайський снукерист Сі Цзяхуей. До нинішнього турніру (де він отримав посів під №123!) В його активі не було жодної перемоги на професійному рівні. У першому раунді він обіграв Сохейл Вахеда, і ось друга перемога в кар'єрі, причому така гучна!
У четвер, 17 жовтня, в першу сесію пройдуть матчі 1/16 фіналу, а вже ввечері зіграють і матчі 1/8.

1/16 фіналу:
Сі Цзяхуей - Чжоу Юелун
Тянь Пенфей - Домінік Дейл
Том Форд - Кайрен Вілсон
Фан Женжи - Шон Мерфі
Ніл Робертсон - Чжао Сіньтун
Девід Гілберт - Курт Мафлін
Грем Дотт - Тепчайя Ун-Нух
Ріккі Уолден - Майкл Холт
Ронні О'Салліван - Хоссейн Вафаей
Мей Сівень - Елліот Слессор
Сяо Годун - Джек Лісовськи
Меттью Селт - Марк Селбі
Марк Аллен - Луї Хіткот
Барри Хокінс - Фергал О'Брайен
Гарі Вілсон - Джо Перрі
Лі Уокер - Джадд Трамп

Клим Лавренюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 00:10 1

Результат матчу вирішив хет-трик Левандовськи у другому таймі