Артем ФРАНКОВ: «Суддя зробив дивну паузу, наче на матчі працював VAR»

Спеціаліст – про призначений пенальті у ворота збірної України

Головний редактор тижневика «Футбол» Артем Франков прокоментував перемогу збірної України над Португалією (2:1) в матчі кваліфікації чемпіонату Європи-2020.
«У нас непогано виходило аж до 72-ї хвилини. Більш того, Коноплянка ледь не втік від Пепе. До цього часу Пятов зробив один з найбільш пам'ятних сейвів, коли вийняв з далекого кута обвідний удар Роналду. Але, кульмінацією стала 72-я хвилина, коли м'яч влучив у руку Степаненку після удару Бруми.
Суддя зробив дивну паузу, наче на матчі працював VAR. Але до чого тут жовта картка, якщо порушення ненавмисне, а в результаті рикошету. Крім того, і перша жовта Степаненка була абсолютно «лівою», оскільки порушував правила там не Тарас, а Роман Яремчук.
А як же це Роналду забив пенальті, якщо бачив, що його поставили несправедливо? А як же це арбітр з самої батьківщини футболу? Ми ж вважаємо їх зразками непідкупності, всіляко принижуючи наших арбітрів. А може, суддівські помилки мають право на існування в футболі?», - сказав Франков в ефірі авторського каналу на Youtube.
Нагадаємо, завдяки перемозі над Португалією збірна України достроково вийшла на Євро-2020 з першого місця групи В.
Відео вилучення Степаненка:
Денис Шаховець Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 06:01 0

Sport.ua разом із GGBET анонсує важливий поєдинок для синьо-жовтих

Коментарі