Рейтинг WTA. Рекорди Завацької і Снігур, мінус 5 позицій Ястремської

Еліна Світоліна кваліфікувалася на Підсумковий турнір

Минулого тижня жінки зіграли два турніри WTA міжнародної категорії. В Лінці перемогу здобула Корі Гауфф, яка в фіналі здолала Альону Остапенко. Завдяки цьому успіху, 15-річна американка дебютувала в топ-100, піднявшись на 71-у позицію (+39). Латвійка додала дев'ять позицій, але все ще знаходиться навіть не в топ-50 світової класифікації.
У Тяньцзіні в фіналі зіграли Ребекка Петерсон і Хізер Вотсон. Перемогла шведка, яка встановила особистий рекорд (44-е місце). Британка, завдяки виходу в фінал, повернулася в топ-100 (88).
Що стосується тенісисток з першої десятки, то на турнірі в Лінці грали Кікі Бертенс і Белінда Бенчіч, але змін в топ-10 не відбулося.
Топ-10 рейтингу WTA
Що стосується українок, то Даяна Ястремська втратила більшу частину очок, зароблених на торішньому турнірі в Гонконзі, і опустилася на 5 позицій. Катаріна Завацька і Дар'я Снігур встановили нові особисті рекорди, у решти зміни мінімальні.
Українки в топ-350 рейтингу WTA
Найприємніша новина за підсумками минулого тижня полягає в тому, що Еліна Світоліна кваліфікувалася на Підсумковий турнір. З огляду на той факт, що Серена Вільямс не збирається їхати до Шеньчженю, останню путівку туди на Кубку Кремля розіграють Бертенс і Бенчіч.
Чемпіонська гонка
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 18:53 10

Тимчика покарано за грубу гру в матчі з Дніпром-1

Коментарі