ОТВЕРЧЕНКО: «В Київ-Баскеті не влаштовувала роль в команді»

Український захисник розповів, чому вирішив покинути клуб

Колишній гравець збірної України Руслан Отверченко прокоментував рішення покинути «Київ-Баскет», а також поділився думками про те, в який клуб хотів би потрапити.
«В «Київ-Баскеті» мене не дуже влаштовувала роль в команді. 70-80% ігрового часу в передсезонних матчах я проводив на позиції першого номера, де можу грати епізодично, але основна моя сила в іншій позиції. Коли я виконую більше атак - це моя гра, а організаційна лише епізодично може бути.
Ну а друге, це те, що потенційна пропозиція від «Київ-Баскета» мене не сильно влаштовувала і ми вирішили після зборів про це поговорити. Потім я зіграв два матчі «благодійно» (проти «Капфенберг») і на цьому я вирішив покинути команду.
Хочеться, звичайно, потрапити в топовий чемпіонат, але потрібно об'єктивно дивитися на ситуацію - зараз це малоймовірно. Так що хочеться просто в чемпіонат хорошого рівня і, щоб, природно, був хороший тренер і роль в команді та, про яку я говорив до цього.
Зараз у мене варіантів з Іспанії немає і я, напевно, припустився помилки, коли свого часу виїхав звідти, хоча міг залишатися. Вирішив чомусь виїхати - справу зроблено. А так зараз у мене немає прив'язки до якогось чемпіонату - я все розглядаю. А що цікаво, вже вивчаю», - сказав Отверченко.
Максим Гаптар Джерело: basket.com.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 05 травня 2024, 08:55 4

Угорщина та Словенія підвищилися у класі за підсумками виступів у Дивізіоні 1A