Чазз ВІЗЕРСПУН: «Хотів зрубати Усика з ніг, але він дуже швидкий»

Амерканскький боксер поділився думками про свою поразку українцеві

Олександр Усик здобув впевнену перемогу над Чаззом Візерспуном у дебютному поєдинку в суперважкій вазі. Зустріч відбулася 13 жовтня в Чикаго. Після 7-го раунду Візерспун відмовився продовжувати бій.
Чазз прокоментував результат.
«На самому початку я відчував себе добре. Мені здається, що найгірша річ, яку я зробив була в тому, що коли я потрапив по ньому кілька разів і йому не сподобалося, я почав сильніше заряджатися в кожен зі своїх ударів, хоча повинен був продовжувати працювати в більш розслабленому темпі. Тому, коли я промахувався, то сильніше втомлювався. Я думаю, він це помітив, через що почав все більше на мене насідати.
Він незручний суперник, та ще й лівша. Я не люблю битися з боксерами, які боксують в правосторонній стійці. Він же лівша, у якого при цьому дуже незручний стиль, і ще він швидкий.
Мій план на бій був нокаутувати його. Я намагався завдати важкого удару і хотів зрубати його з ніг. Навіть коли він підпирав мене до канатів і обсипав ударами, я намагався «вбити» його потужним аперкотом. Але моє кардіо мені не дозволило пройти довшу дистанцію. Був би я в більш кращій формі, то показав зовсім інший виступ», - сказав Візерспун.
Після бою Усик заявив, що хотів би зустрітися з переможцем бою Руїс - Джошуа.
Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 01 липня 2024, 01:55 0

«Великий Джордж» відзначив потужність Ерні Шейверса

Коментарі