Йожеф САБО: «Могли забити литовцям і п'ять м'ячів»

Спеціаліст – про перемогу збірної України в матчі відбору на Євро-2020

Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо прокоментував перемогу «жовто-синіх» над Литвою (2:0) в матчі кваліфікації чемпіонату Європи-2020.
«Вітаю команду з прекрасною грою. Вона доставила нам задоволення. Ми розраховували, що виграємо. Литва слабша за нашу збірну. Тренерський штаб не дав розслабитися гравцям перед такою грою. Було видно, що хлопці грали дуже здорово. Могли забити литовцям і п'ять м'ячів. Ніхто не отримав травму. Зараз всі думають про матч з Португалією в понеділок.
Сидорчук - молодець. На сьогоднішній день він один з небагатьох опорних півзахисників, який став основним в «Динамо». Коноплянка тільки набирає хід в «Шахтарі». Я захоплений нашою середньою лінією. Такого півзахисту у нашої збірної не було. Поява в команді Марлоса - велика справа. Він прекрасно розуміє Маліновського і Зінченка. З'явився Ярмоленко, який набрав форму», - сказав Сабо в ефірі телеканалу «Футбол 1».
Нагадаємо, 14 жовтня Україна в рамках відбору до Євро-2020 на НСК «Олімпійський» зіграє проти Португалії. У турнірній таблиці португальців і українців розділяє п'ять очок, але команда Андрія Шевченка зіграла на один матч більше.
Раніше повідомлялося про те, що теоретично збірна України може посісти третє місце в своїй групі.
Денис Шаховець Джерело: Динамоманія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі