Каб Свонсон – Крон Грейсі. Прогноз і анонс на бій

Ко-мейн івент турніру UFC Fight Night 161, котрий відбудеться у Флориді

В ко-мейн івенті шоу у Флориді повернеться улюбленець публіки Каб Свонсон. Напівлегковаговик з Альбукерке спробує закрити серію з чотирьох поразок і утриматися в UFC, стикнувшись з непереможеним, але малодосвідченим в ММА титулованим бразильським джитсером Кроном Грейсі.

Свонсон на великій сцені не дає нудьгувати фанатам ось вже більше десяти років, він запам'ятався своїми перфомансами ще з часів WEC. Каб в небезпечному положенні, хоча програвав він в останні пару років тільки гідним. Брайан Ортега і Ренато Мойкано зуміли фінішувати його здачею, а Френкі Едгар з Шейном Бургосом задовольнялися лише перемогою на суддівських картках.

На абсолютно протилежній стадії своєї бійцівської кар'єри знаходиться Грейсі з рекордом 5-0. Не дивно, що такий феноменальний грепплер змусив здатися усіх своїх жертв в ММА, у тому числі Алекса Касереса на початку року у своєму дебюті в UFC. Свонсон знаходиться на сходинку вище з точки зору досвіду і майстерності від усіх попередніх суперників Грейсі, ветеран стане справжньою перевіркою потенціалу бразильця в цьому виді спорту.

Прогноз на бій

Свонсон - володар чорного пояса по БЖЖ, але його супротивник знаходиться в цьому єдиноборстві на абсолютно іншому рівні. Такий неортодоксальний і різноманітний ударник, як Свонсон, доставить Грейсі масу проблем і навіть може легко нокаутувати його, якщо тільки у нього буде досить часу на ногах. Але Грейсі надто хороший в партері, а у Свонсона сім поразок сабмішнами. Крону треба тільки перевести бій за землю, щоб фінішувати опонента.

Перемога Грейсі здачею в 2-му раунді

Основний кард

Йоанна Еджейчик - Мішель Вотерсон

Каб Свонсон - Крон Грейсі

Ніко Прайс - Джеймс Вік

Маккензі Дерн - Аманда Рібас

Метт Фревола - Луїс Пенья

Ерік Андерс - Джеральд Міршерт

Попередній кард

Райан Спанн - Девін Кларк

Майк Девіс - Томас Гіффорд

Макс Гриффин - Алекс Мороно

Дейвісон Фигейреду - Тім Елліотт

Марлон Вера - Андре Юелл

Мігель Баеза - Ектор Алдана

Марвін Ветторі - Ендрю Санчес

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 21:40 11

На Артема претендують «Наполі» та «Челсі»