Євген ШАХОВ: «З Литвою треба віддати максимум сил»

Хавбек італійського «Лечче» після довгої перерви повернувся в збірну

Хавбек італійського «Лечче» Євген Шахов, який після тривалої перерви знову отримав виклик в збірну України, розповів про підготовку до поєдинків відбірного циклу Євро-2020 з Литвою і Португалією:
«Приїхав, як додому. Всі знайомі, всі рідні. Дуже хороші відчуття, дуже скучив. Я дуже радий, що повернувся, відчуваю тільки позитивні емоції. Уже безпосередньо готуємося до Литви. Дуже важлива гра, все думки пов'язані з нею. Треба віддати максимум сил, щоб добитися хорошого результату. Ми напружено готуємось, отже, все в порядку.
У порівнянні з тим, що було два роки тому, особливих відмінностей немає. Є своя структура, своя система бачення гри. Я думаю, що це правильно - протягом цього часу будується команда за єдиним принципом. Це процес, і це нормально. У Харкові я забив свій м'яч за національну команду. Відмінні спогади, хороший стадіон, прекрасна підтримка уболівальників.
Конкуренція за місце в центрі півзахисту - це нормальне явище у футболі, яке дуже підстьобує кожного з гравців. Конкуренція - це добре, як для конкретного виконавця, так і для команди в цілому. Є бажання потрапити в заявку і вийти на поле. Тому і приїхав. Завжди потрібно вірити і, головне, працювати. Слухати і сприймати інформацію тренерського штабу, виконувати те, що вони вимагають».
Микола Степанюк Джерело: Українська асоціація футболу (УАФ)
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2