Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Який мені сенс розбирати вилучення і пенальті?»

Головний тренер «Динамо» задоволений ходом гри проти «Колоса» з Ковалівки

Головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко після виїзного матчу 10 туру УПЛ проти «Колоса» з Ковалівки (4:0) розповів:
- Після гри враження хороші. Сьогодні ми побачили два різних тайми. До перерви на полі точилася рівна боротьба. Незважаючи на те, що ми володіли певною територіальною перевагою, гольових моментів створили небагато. У другому таймі ми хотіли змінити те, як складалися події, в першу чергу, за рахунок швидкості, і, на мій погляд, нам це вдалося. Незважаючи на вилучення в нашому складі, ми грали на перемогу. А після того, як склади кількісно зрівнялися, ми змогли досяти того результату, який залишився на табло, завдяки наявному простору і переваги над суперником у швидкості.
- Як оціните гру Бущана, який замінив травмованого Бойка? У «Динамо» зараз два рівноцінні воротарі?
- Так було і раніше. Ми і до травми Бойка проводили ротацію на воротарської позиції. Більш того, нам потрібно не два, а три бойових воротаря. Втім, це стосується конкуренції на усіх позиціях. Необхідно мати в основній обоймі, як мінімум, 18-20 рівноцінних виконавців, і ми прагнемо до цього.
- Яка ваша думка про вилучення та перший пенальті?
- А навіщо мені їх коментувати? Як я вже сказав, ми грали на перемогу, а те, як ми реалізували свої моменти - це вже інше питання. Який сенс мені розбирати, чи було вилучення і чи був пенальті?
- Які корективи ви внесли у гру команди у перерві?
- Коли на поле виходять два суперника, повні сил, то кожен з них прагне нав'язати іншому свою гру. Це і відбувалося в першому таймі. Коли в другій половині зустрічі ми додали в швидкості, багато чого стало на свої місця.
- Денис Попов знову потрапив до заявки. Коли він отримає свій шанс на полі?
- Говорити, що він вже повністю готовий, зарано. Після того, як Денис відновився після травми, він провів всього півтори гри за нашу молодіжну команду. Він почав працювати два тижні тому, а цього часу не достатньо, щоб набрати потрібну форму. Але виглядає Попов досить непогано. У ситуації, яка склалася у нас в обороні після травми Бурди, ми підстрахувалися, і включили цього футболіста до заявки на сьогоднішній матч. Але в будь-якому випадку Денис - потенційний гравець основної обойми, і як тільки він буде готовий на 100%, ви обов'язково побачите його на полі.
Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:57 10

Артем Довбик влітку може стати гравцем «Барселони»

Коментарі