Бертенс і Бенчіч дізналися суперниць на турнірі в Лінці

Конкурентки Еліни Світоліної зможуть зустрітися тільки у фіналі

На турнірі WTA міжнародної серії в Лінці (Австрія) відбулося жеребкування.
Перші номери посіву Кікі Бертенс і Белінда Бенчіч, які є конкурентками Еліни Світоліної за поїздку на Підсумковий турнір-2019 (WTA Finals), дізналися суперниць.
Бертенс в першому матчі змагатиметься проти Анастасії Павлюченкової з Росії. З сіяних в її частині сітки знаходяться Марія Саккарі, Анастасія Севастова і Юлія Гьоргес.
ОНОВЛЕНО: Анастасія Севастова знялася з турніру, першою суперницею Бертенс стане Ісалін Бонавантюр або Алісон Ван Ейтванк..
Бенчіч стартує матчем проти однієї з переможниць кваліфікації. Сіяні в її частині сітки: Катерина Александрова, Донна Векич і Барбора Стрицова.
ТУРНИРНАЯ СЕТКА
Відзначимо, що Бертенс в Лінці потрібна тільки перемога, інакше вона взагалі не додасть очок в Чемпіонську гонку. Перемога в матчі за титул принесе їй +100 очок.
У Бенчіч ситуація простіша, вона почне заробляти очки, починаючи з 1/4 фіналу (+5). Півфінал принесе їй +55, фінал +125, перемога +225.
Додамо, що це передостанній тиждень, під час якого дівчата можуть заробити очки для участі в WTA Finals. Остання можливість з'явиться на Кубку Кремля з 14 по 20 жовтня.
Ситуація в Чемпіонській гонці перед турніром в Лінці:
Еліна Світоліна - 3995
Серена Вільямс* - 3935
Кікі Бертенс - 3870
Белінда Бенчіч - 3705
*Не заявлена ​​на жоден турнір і навряд чи планує зіграти на Підсумковому

Володимир Клепач Джерело: WTA Insider
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:10 11

Михайло Іванович дав «путівку в життя» багатьом культовим нині гравцям «синьо-жовтих»…

Коментарі