15-річні динамівці Києва обіграли Манчестер Юнайтед

Міжнародний турнір проходить в англійському місті Дербі

В англійському місті Дербі з 4 по 6 жовтня проходить міжнародний дитячий турнір Premier League Youth Operations серед футболістів U-15 (юнаки 2005 року народження), який організувала англійська Прем'єр-ліга.
У змаганнях беруть участь 12 команд - 9 представників клубів Прем'єр-ліги, київське «Динамо», австрійський «Ред Булл Зальцбург» і грецький «Олімпіакос». Підопічні Євгена Ястребинського і Андрія Фартушняка потрапили в одну групу з трьома суперниками з Туманного Альбіону - «Челсі», «Манчестер Юнайтед» і «Ньюкаслом».
У перший день «біло-сині» зіграли з «Челсі», який є найсильнішою командою в Англії в даному віці, і поступилися - 0:4. За словами директора ДЮФШ «Динамо» імені Валерія Лобановського Олександра Іщенка, хлопці явно «перегоріли», були скутими, звідси і такий результат.
Зробивши правильні висновки, наступного дня вранці динамівці в рівній грі перемогли «Манчестер Юнайтед» - 2:1. У першому таймі рахунок відкрив Зоренко, після перерви англійці відновили рівновагу завдяки реалізованому пенальті, а переможний м'яч на рахунку Кримчанина, який замкнув простріл з флангу.
А ввечері того ж дня підопічні Євгена Ястребинського і Андрія Фартушняка розгромили «Ньюкасл» - 4:0 (дублем відзначився Зоренко, по одному м'ячу забили Кримчанин і Митько). Тепер «біло-сині» чекають завершення змагань в інших групах, за підсумками яких визначиться їхній наступний суперник.
Микола Степанюк Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 17:35 0

Команди у жорсткій боротьбі поділили очки

Коментарі