ЛЕФФЛЕР: «Не можна недооцінювати Дерев'янченка. Він непередбачуваний»

Промоутер Головкіна відзначив українського боксера

Промоутер Геннадія Головкіна Том Лефллер сказав кілька позитивних слів на адресу українця Сергій Дерев'янченка. На його думку, Головкіну буде непросто в цьому поєдинку.
«Не можна недооцінювати Дерев'янченка. У нього була відмінна любительська кар'єра, він влаштував дуже близький бій з Деніелом Джейкобсом. Багато хто вважає, що Дерев'янченко переміг Джейкобса. І це при тому, що Андре Розьє працював в кутку Деніела, а не Сергія.
Андре говорив, що якби він перебував у кутку Дерев'янченка, то Сергій переміг би в тому бою. Дерев'янченко серед тих бійців, на яких не можна дивитися зверхньо. Сергій трохи непередбачуваний, оскільки у нього була чудова кар'єра на аматорському ринзі, але він мало бився в профі. Проте Дерев'янченко боксує на дуже високому рівні.
Сергій хоч і непередбачуваний, але він не боїться. Дерев'янченко розслаблений. Я бачив його на прес-конференції, він захоплений цим поєдинком. Головкін теж не боїться. Він радий, що отримав виклик в особі Дерев'янченка і можливість повернути парочку титулів. Якщо він досягне успіху, то повернеться на колишні позиції», - сказав Леффлер.
Бій Головкіна і Дерев'янченко відбудеться в ніч з 5-го на 6-е жовтня в Нью-Йорку. Бійці оспорять титули IBF і IBO в середній вазі. За бій з Головкіна Дерев'янченко заробить 5,2 млн доларів.
Максим Гаптар Джерело: Fightnews
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24