Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Ми втратили два очки»

Наставник «Динамо» прокоментував нічию з «Лугано» в Лізі Європи (0:0)

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко підбив підсумки поєдинку групового етапу Ліги Європи з «Лугано» (0:0).
- Сьогодні «Динамо» заробило одне очко або втратило два?
- Мені все-таки здається, що ми втратили два очки. Хоча, можливо, у противника інша точка зору. Ми не показали в атаці все те, що могли. На це є певні причини. Сьогодні було досить багато браку в досить простих ситуаціях. Трохи не вистачило сил.
- Що саме не виходило в атаці?
- Не вистачило якості. А якість - це підготовлені передачі, завершення комбінацій, підготовлені удари. У першому таймі ми надто часто розвивали свої атаки через центр, наробили там масу помилок, що призводило до контратак суперника. Сил, повторюся, не вистачило, а від цього залежить правильність рішень в епізодах. Команда намагалася до кінця грати в свій футбол, рухалася, майже весь другий тайм провела на половині поля суперника, але цього замало. Треба більше загрожувати воротам суперника, більше створювати моментів, щоб їх реалізовувати.
- Яка ситуація з Бойком?
- Під час передматчевої розминки він підвернув гомілкостоп, тому довелося зробити заміну воротаря в стартовому складі.
- «Лугано» вас чимось здивував?
- Ні. Ми переглянули багато матчів за участю суперника, знали його потенціал. Незважаючи на те, що в складі «Лугано» сьогодні з'явилося два футболісти, які давно не грали, принцип гри цієї команди був нам знайомий, так що якихось несподіванок з боку суперника не було. Ми прекрасно знали, що «Лугано» завжди вміє грати на «стандартах», але при цьому припустилися кількох помилок, що могло нам коштувати пропущеного м'яча.
- Те, що ви вчора говорили про особливе ставлення команд до матчів єврокубків, сьогодні підтвердилося...
- Для будь-якої команди єврокубок - це щось особливе. У чемпіонаті всіх і все знаєш, а європейські матчі відрізняються за своїм напруженням, малюнком.
- Оцініть гру Жерсона Родрігеша. Здалося, що сьогодні він вперше грає з партнерами по команді...
- Багато хто сьогодні зіграв не так, як нам хотілося і так, як ми звикли це бачити. Що стосується Родрігеша, то він старався, показував хороший рух, прагнув грати на команду, але тими моментами, які у нього були, він не зміг ними розпорядитися.
Говорив вище, що сьогодні в наших діях було багато браку. Оцінювати інакше поки я не можу, потрібен аналіз. Але ми віримо, що футболісти, які зараз знаходяться в нашій команді, можуть грати краще. В тому числі, і Жерсон.
Михайло Шаповалов Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 01:30 7

Орли поступилися команді «Фамалікау», обидва голи були забиті після 70-ї хв.

Коментарі