НОЙОК: «Серйозно буду розглядати прийняття білоруського громадянства»

Український півзахисник брестського «Динамо» хоче грати за збірну Білорусі

Український хавбек Олександр Нойок, який грає за брестське «Динамо», заявив, що хотів би взяти білоруське громадянство. Нагадаємо, що футболіст вже має вид на проживання в Білорусі.
«Безумовно, важко потрапити в збірну України. Це моя мрія, тим більше зараз збірна пре. Але, якщо зараз, в даний момент буде пропозиція з білоруським паспортом... Коли я остудив свій запал відносно України. Є мрія потрапити в збірну, але я розумію, що буде можливість туди потрапити, якщо ми (Динамо Брест) гратимемо в Лізі чемпіонів, можливо, тоді викличуть.
Якщо будуть пропозиції стосовно зміни громадянства, я буду розглядати серйозно.
У 2017-му році тренер збірної Білорусі Ігор Кривоушенко зустрівся зі мною. Говорив, що не проти, щоб я взяв паспорт. Мені було так приємно, я відразу батька і маму набрав. А мої батьки бачать, наскільки білоруси живуть краще, ніж українці. Коли приїжджають сюди, кайфують від усього. Батько відразу сказав «Давай, давай».
У підсумку я попросив час на подумати, потім збори почалися, ми пізніше поговорили і все затихло. Зараз знову розмови ведуться, тим більше у мене є вид на проживання в Білорусі», - сказав Нойок.
Максим Гаптар Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 2

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу

Коментарі