СТАРЕНЬКИЙ: «Останнє місце змушує Олімпік битися до останнього»

Півзахисник «Десни» – про майбутній матч з донецьким клубом

Хавбек чернігівської «Десни» Сергій Старенький поділився очікуваннями від матчу 10-го туру української Прем'єр-ліги проти донецького «Олімпіка».
- Думаю, буде вдвічі складніше, ніж з «Маріуполем», адже «Олімпік» приїде розлючений поразкою у минулому турі, та й взагалі на матчі проти нас вони зазвичай виходять з особливим настроєм… Тому буде важко. До того ж донеччан сама турнірна ситуація змушує битися до останнього.
- Кого б Ви виділили у стані суперника?
- З тих кого я знаю - Павла Ксьонза, з яким я грав ще у «Олександрії». Але матч з нашою командою він пропустить через дискваліфікацію…
- На попередньому домашньому матчі «Десни» з іншою донецькою командою - «Шахтарем», був аншлаг. Як Ви вважаєте, чи збереться повний стадіон й на двобій «Десна» - «Олімпік»?
- Так як команда показує гарну гру й результат, думаю, вболівальники прийдуть та підтримують нас. Хочу попросити вас приходити на трибуни. Адже футболісти грають для уболівальників, для того, щоб їх радувати. Команда потребує підтримки! Запрошуємо на стадіон.
Відзначимо, що після 9 турів «Олімпік» з 5 очками в активі посідає останнє, 12-е місце в турнірній таблиці УПЛ. «Десна» з 17 балами йде третьою.
Денис Шаховець Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 26 травня 2024, 13:01 1

Найцікавіші події 30-го туру УПЛ – у нашому традиційному огляді

Коментарі