Карлос ДЕ ПЕНА: «Я щиро захоплююся українцями»

Уругвайський футболіст «Динамо» розповів про своє життя в Україні

27-річний уругвайський вінгер київського «Динамо» Карлос де Пена розповів про своє життя в Україні.
«Чорнобиль для іноземця та Чорнобиль для українця - різні речі. Ви пронесли цю трагедію через себе. Я розділяю ваш біль і шаную пам'ять ваших героїв, які зупинили катастрофічні наслідки для всієї земної кулі. Я розпитував багатьох людей про Чорнобиль. Мені ця тема надзвичайно цікава, тому я поїхав до Чорнобиля. Звичайно, я багато чого дізнався про Чорнобиль після серіалу. Мені було цікаво самому подивитися на Чорнобиль, відчути атмосферу, побачити місця, які покинули люди. Я не скажу, що це приємно на місці трагедії, але це було необхідно для мене. Я відчув величезний шок, але в той же час це було пізнавально і цікаво.
Ще до приїзду в Україну я дивився документальний фільм про події на Майдані, які відбулися в 2013-му році. Я щиро захоплююся українцями - як ви боретеся за свої права, за краще життя. Мені імпонує ваша відкритість, порядність і доброта», - сказав де Пена.
У поточному сезоні де Пена провів за «Динамо» 12 матчів у всіх турнірах, де забив 4 м'ячі і віддав 2 результативні передачі.
Михайло Шаповалов Джерело: Facebook
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 17:51 18

Також перевірку пройшли тренер та директор клубу

Коментарі