Папа ГУЙЄ: «Суркіс вирішив, що не потрібно мене підписувати»

Досвідчений захисник розповів, чому зірвався його контракт з київським «Динамо»

35-річний захисник «Дніпра-1» Папа Гуйє розповів, чому в 2018-му році зірвалося підписання контракту з київським «Динамо».
«Чому я не залишився в «Динамо»? Коли я тренувався з командою, було нормально. Я три місяці з ними тренувався, думав, що можу допомогти. Але Хацкевич вирішив по-іншому. Нічого страшного, це футбол, так буває.
Я говорив із Суркісом, Красниковим, потрібно було підписувати контракт. Він мені сказав, що вирішимо, коли повернемося з відпустки. Суркіс викликав мене в офіс. Сказав, що Хацкевич розраховує на мене, що можна підписати контракт за схемою «1+1». Я сказав, що мені потрібно додому, тому що Рамадан. Він сказав, що підпишемо контракт, коли я повернуся.
Повернувся - і вже ніхто не говорив про контракт. Я нічого не говорив, спокійно поїхав на збори. Останні ігри на зборах я не грав, мені ніхто нічого не говорив. Хацкевич сказав, що є вболівальники «Динамо», які проти підписання старого гравця, якому вже 35 років. Президент вирішив, що не потрібно. Я сказав, що нічого страшного, це футбол», - розповів Гуйє.
Михайло Шаповалов Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 08 травня 2024, 07:01 2

Андрій Лунін навряд чи перейде в «ПСЖ»

Коментарі