СОЛОМОН: «Не варто списувати Аталанту. Нас чекає важка гра»

Хавбек «Шахтаря» побоюється італійського клубу

Півзахисник «Шахтаря» Манор Соломон поділився очікуваннями від матчу другого туру групового раунду Ліги чемпіонів проти італійської «Аталанти».
- Як ви відреагували на результат гри «Динамо» (Загреб) - «Аталанта»?
- «Динамо» (Загреб) - досвідчений єврокубковий боєць, але я не очікував, що вони винесуть «Аталанту» 4:0. Для команди з Бергамо це був дебют в найпрестижнішому єврокубку, чим, мабуть, і продиктований настільки шокуючий і несподіваний результат. Але не варто списувати «Аталанту» з рахунків. Після історичного потрапляння в Лігу чемпіонів «Аталанта» зберегла своїх головних футболістів, підписала кількох цікавих виконавців. У Мілані нас чекає важка гра.
- Нічийний результат влаштує?
- Ні. «Шахтар» націлений на перемогу в кожній грі. Зрозуміло, що з «Ман Сіті» ми були б задоволені і одному очку, тому що це «Манчестер Сіті». Але з «Аталантою» і «Динамо» ми гратимемо тільки на перемогу. Прийнято вважати, що нічия на виїзді позитивний результат, але на груповому етапі втрата будь-яких очок може недобре вплинути на підсумкове становище.
Нагадаємо, матч «Аталанта» - «Шахтар» відбудеться в Мілані на стадіоні «Сан-Сіро» у вівторок, 1-го жовтня. Початок о 19:55 за київським часом.
Раніше повідомлялося, що «Шахтар» відправився в Італію на матч з «Аталантою» без Хочолави і Сіпріано.
Денис Шаховець Джерело: Журнал «Футбол»
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 червня 2024, 16:53 0

Олег Дулуб має залишити ЛНЗ

Коментарі