Хетафе - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Важливий матч для каталонців, які знову залишилися без Мессі

Якщо в минулому сезоні не надто вдало чемпіонат почав «Реал», то тепер «Барселона» виглядає не дуже переконливо. Звичайно, одним з факторів стали травми. Судячи з усього, каталонська команда знову втратила Ліонеля Мессі, який відновився до матчу з «Вільяррелом», проте в першому таймі цього поєдинку отримав пошкодження і знову вибув на невизначений термін.

Очікується, що лідер команди як мінімум пропустить зустріч з «Хетафе» і гру Ліги чемпіонів проти «Інтера».

Тренера Ернесто Вальверде в такій ситуації радує хіба що повернення Луїса Суареса, а також стабільна гра Антуана Грізманна і молоді. Травми чи ні, але каталонці напевно раді прогресу 16-річного хавбека Ансу Фаті, який встановлює різні рекорди на зразок наймолодшого автора голу.



У турнірній таблиці «Барселона» поки відпустила лідируючий «Реал» лише на 4 очки, тому час виправити невдалий старт є.

Що стосується «Хетафе», то команда в поточному сезоні Ла Ліги зазнала лише однієї поразки, поступившись «Атлетіко». Плюс успішно стартувала в єврокубках, обігравши «Трабзонспор» в першому турі Ліги Європи.

«Барселоні» точно потрібно бути обережною в цьому поєдинку, але каталонцям терміново потрібно повернутися до переможних серій, в тому числі і перед непростою битвою з потужним нині «Інтером». Та й матч з «Реалом» в Ла Лізі не так вже далеко попереду.
28 вересня, субота
«Хетафе» - «Барселона»
Хетафе. Стадіон «Альфонсо Перес». 17:00
ТБ-трансляція на каналі «Футбол 1»
Прогноз Sport.ua - 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 07:00 1

Нинішня команда Віктора Скрипника зіграє з попередньою, якою він керував у першому колі