Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Зараз мене нічого не турбує»

Український біатлоніст - про підготовку до нового сезону

Чемпіон світу 2019 року в переслідуванні Дмитро Підручний розповів про свою підготовку до нового зимового сезону:

- У тебе був дуже насичений місяць, біг все гонки чемпіонату Німеччини, зараз виступ на чемпіонаті України. Втоми поки не відчуваєш?
- Звичайно, вже трохи втомився, але в цей період підготовки так і повинно бути. Влітку-восени потрібно добре підготуватися до зими, щоб потім виступати на високому рівні. Втома зараз - це нормально.

- В цілому своєю літньою підготовкою задоволений?
- На початку підготовчого періоду були певні проблеми з коліном, але зараз вже мене нічого не турбує. Сподіваюся, що взимку також все буде добре зі здоров'ям.

- Які подальші плани на збори?
- Після чемпіонату України кілька днів будемо вдома, а далі поїдемо на збір до австрійського Рамзау. В Австрії будемо більше кататися на лижах, займатися стрілецькою підготовкою, але і про лижоролери також не забуватимемо. Після збору в Рамзау поїдемо на перший сніг у Норвегії, а далі перші етапи Кубка світу.

- Взимку ви з дружиною очікуєте на народження другої дитини. Йоханнес Бьо говорив, що в зв'язку з поповненням в сім'ї, може навіть буде пропускати січневі етапи Кубка світу. У тебе не виникало таких думок?
- Домовимося з дружиною так, щоб вона підлаштувалася тоді, коли у мене не буде гонок Кубка світу (сміється). Плануємо, що це станеться на початку січня, під Новий Рік.

Олег Дідух Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 жовтня 2024, 06:57 0

3 жовтня о 19:45 у німецькому Зінсхаймі пройде матч 2-го туру Ліги Європи