Олександр ХАЦКЕВИЧ: «Суркіс сказав, що мені просто потрібно відпочити»

Наставник розповів про звільнення з «Динамо»

Наставник Олександр Хацкевич, який був звільнений з «Динамо» після вильоту в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів від «Брюгге», розповів про своє звільнення і завдання.

«Після гри з «Брюгге» ми поспілкувалися телефоном і Суркіс сказав: «ти не звільнений, тобі просто потрібно відпочити». Чи розумів, що буде звільнення? Звичайно, коли ти не виконуєш завдання, і це був уже третій рік з різними складами і суперниками ... І це була одна з основних задач - потрапити в Лігу чемпіонів. Президент сказав це команді. «Брюгге»? Ми з ними дві рівні команди. Багато хто живе футболом кінця 90-х, але багато що змінилося. Удача потрібна в тому числі. Вирішують фрагменти».

«Домовленість, що відставка в разі невиходу до Ліги чемпіонів? Ніде це прописано не було. У перший день, коли обговорювали контракт, у нас була жорстка розмова. Ненормативна лексика була. І він запальна людина, і я теж. Але, звичайно, основне завдання - чемпіонат. Гарантувати Лігу чемпіонів я не міг. І ніхто не може».

«Я не міг сказати, що гарантую вихід в групу, не знаючи ні жеребкування, ні суперників. Основне завдання - чемпіонат України», - сказав Хацкевич.

Замість Хацкевича клуб призначив Олексія Михайличенка.

Іван Зінченко Джерело: Вацко Live
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 03 червня 2024, 06:55 0

Тайсон програв українцеві бій за абсолют

Коментарі