Динамо – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Чи зможуть дніпряни взяти очки в Києві?

В неділю, 29 вересня, на стадіоні НСК «Олімпійський» пройде матч між київським «Динамо» і «Дніпром-1». В турнірній таблиці суперників розділяють лише три пункти: «синьо-білі» знаходяться на третій сходинці з 14 очками, а дніпряни замикають чільну «шістку» з 11 балами. Киянам, які задекларували боротьбу за чемпіонство, тільки перемога дозволить продовжити переслідування лідера чемпіонату «Шахтаря». У дніпрян немає такого тиску за результат, вони не претендують на місце в єврокубках, але завдання взяти очки в Києві з них ніхто не знімав.
Команда Олексія Михайличенка виграє останні три матчі. Переможна серія розпочалась з поєдинку Ліги Європи з «Мальме» (1:0), після чого мала продовження в Полтаві, де «динамівці» розгромили «Ворсклу» (5:0). В минулу середу «біло-сині» вирушили до Маріуполя на перенесений поєдинок четвертого туру УПЛ. Для киян це була четверта гра за десять днів, і тому вона проходила на фоні втоми, що накопичилась за останній час. Тим не менше, команда Олексія Михайличенка проявила вольові якості, боролася за перемогу до останньої хвилини матчу, і все-таки досягла свого. На другій доданій хвилині Беньямін Вербіч забив переможний гол (1:0).
До звітного поєдинку кияни підходять з кадровими проблемами, викликаними травмами гравців. В лазареті «Динамо» знаходяться захисник Микита Бурда, півзахисник Кадірі, та вінгер Міккель Дуелунд.
«Дніпро-1» поступово звикає до вимог елітного дивізіону, додаючи з кожною грою. У попередньому восьмому турі дніпряни переграли львівські «Карпати» (2:0), дублем в тому матчі відзначився орендований у «Динамо» форвард Владислав Супряга. Доречі, Супряга зможе зіграти проти «динамівців» завдяки домовленості між власниками клубів.
В середу «Дніпро-1» провів поєдинок на Кубок України проти волочиського «Агробізнесу». Амбітний лідер Першої ліги, якого очолює перспективний тренер Остап Маркевич, не зміг встояти проти представника Прем'єр-ліги, і поступився з рахунком 1:3. Один з голів у ворота «Агробізнесу» забив Сергій Булеца, який, на відміну від Супряги, не зможе допомогти дніпрянам у грі проти «Динамо». Наразі це єдина втрата «Дніпра-1», всі інші гравці готуються до поєдинку.
Хоча «Дніпро-1» новий клуб, йому лише два роки, він вже зустрічався з київським «Динамо». Сталося це минулого року під час розіграшу Кубка України. Тоді команда Михайленка дісталась півфіналу і саме «динамівці» вибили її з подальшої боротьби за трофей (4:1).
Як завершиться поєдинок у Києві та хто стане переможцем дербі двох команд з берегів Дніпра - дізнаємось в неділю, 29 вересня.
Орієнтовні склади:
«Динамо»: Бойко - Миколенко, Шабанов, Кадар, Кендзьора, Сидорчук, Буяльський, Вербіч, Родрігеш, Циганков, Бєсєдін.
«Дніпро-1»: Юрчук - Польовий, Логінов, Лопирьонок, Сафронов, Батагов, Кравченко, Когут, Коркішко, Назаренко, Супряга.
29 вересня, неділя
«Динамо» - «Дніпро-1»
Київ. Стадіон НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО - ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua - 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Денис Шаховець Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Коментарі