Олександр БАБИЧ: «У ворота Динамо чомусь бояться ставити пенальті»

Наставник незадоволений суддівством

У перенесеному матчі чемпіонату України «Динамо» на виїзді здолало «Маріуполь» 1:0 завдяки пізньому голу Беньяміна Вербича.

Гру прокоментував наставник «Маріуполя» Олександр Бабич.

- Я задоволений тим, як хлопці відпрацьовували на полі, як виконували установку. Наш план на гру полягав у тому, що ми повинні були зіграти від оборони, на контратаках. І в першому таймі у нас були хороші контрвипади. Але в кінці матчу десь позначився клас суперника. Плюс лава запасних у суперника. Всі кричать, що у «Динамо» кадрові проблеми. Але це взагалі смішно. Якби у нас були такі кадрові проблеми, то я був би найщасливішим, напевно.

Хотілося б відзначити роботу людини, яку, в принципі, не повинно було бути видно. Він повинен бути в тіні. Але чомусь бояться ставити пенальті у ворота «Динамо», бояться показувати картки гравцям «Динамо» - наприклад, коли Корнієнко в другому таймі увірвався в штрафну і його зловили на стегно ... Інші ситуації, де була видна упередженість. Були ситуації, коли м'яч був у нас і фол давався «на крик». Футбол - це контактний вид спорту і треба стояти на ногах. А так, будь-яке торкання, крик, штрафний і жовта картка нам ... А в сторону «Динамо» все добре, все чисто. Подивимося, як наш суперник буде грати в Європі з іншим суддівством.

Гол «Динамо» забило чистий. Тут питань немає.

- У неділю «Маріуполю» належить зіграти з «Десною». Чи встигне команда відновитися після такого важкого матчу?
- У плані функціонального стану, думаю, все буде нормально - ми «підведемо» хлопців до недільної гри. Тут більше психологія. Все-таки сьогодні ми отримали дуже болючий удар, пропустивши м'яч у компенсований час. Це б'є по психології. Будемо думати як хлопців відновити. Упевнений, ми знайдемо правильний ключик до наших хлопців та у неділю ми будемо грати також самовіддано і з такими ж бажанням і емоціями.

Іван Зінченко Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 02:03 0

Адемола Лукман оформив хет-трик у ворота леверкузенського колективу

Коментарі