Суперник Київ-Баскета в Лізі чемпіонів втратив ключового гравця

Лідер «Бургос» Горан Хускіч може не зіграти в матчі з киянами

26 вересня, столичний «Київ-Баскет» зіграє проти потужного іспанського «Бургоса» в першому матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів.
Іспанці ризикують втратити на перший раунд дуелі проти киян одного з ключових гравців - сербського центрового Горана Хускіча, який отримав травму гомілкостопа. Про це в коментарі Федерації баскетболу розповів український форвард В'ячеслав Бобров, «Фуенлабрада» якого програла «Бургосу» в матчі першого туру Ліги АСВ:
«Хускіч пошкодив голеностоп і я не знаю, чи зіграє він проти «Київ-Баскета». У грі проти нас він покинув майданчик після гри з льодом на нозі і зіграв не так багато. В основному грав Ліма», - сказав Бобров.
У матчі проти «Фуенлабради» Хускіч, який проводить свій третій сезон за «Бургос», зіграв 18 хвилин, набрав 9 очок (4/7 двоочкових, 1/2 штрафних), зробив 7 підбирань (2 в нападі), 2 передачі та 1 перехоплення (РЕ 11).
У минулому сезоні в складі іспанців 27-річний сербський бігмен проводив в середньому 22.4 хвилини за матч в чемпіонаті Іспанії, набирав 10.5 очка робив 5.5 підбирання та 3.3 передачі.
Нагадаємо матч «Київ-Баскета» і «Бургоса» відбудеться 26 вересня в київському Палаці спорту. Початок матчу о 19:00 за Києвом.
Максим Гаптар Джерело: Федерація баскетболу України
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 08:01 0

«Бенфіка» з 1963 по 1965 рік не програвала протягом 48 матчів