Церемонія вручення нагород ФІФА за 2019 рік. Текстова трансляція

Слідкуйте за врученням нагород ФІФА в Мілані ввечері 23 вересня з 21:30

У понеділок, 23 вересня, в Мілані, в знаменитій опері Ла Скала, пройде церемонія вручення нагород кращим футболістам світу за підсумками сезону за версією ФІФА під назвою The Best FIFA Football Awards 2019.
Sport.ua проведе текстову онлайн-трансляцію церемонії вручення нагород. Початок яскравого заходу в Мілані заплановано на 21:30 за київським часом. Відеотрансляцію онлайн можна дивитися на каналі UA:Перший.
Будуть названі кращі спортсмени в 8 номінаціях: кращий гравець, воротар, тренер (по три номінації у чоловіків і жінок), нагорода за кращий гол FIFA Puskás Award та нагорода FIFA Fan Award кращим вболівальникам світу. Крім того, будуть визначені символічні збірні світу з 11 футболістів і футболісток за підсумками сезону.
Фінальна трійка номінантів на звання кращого футболіста року у чоловіків була оголошена 2 вересня. У топ-3 увійшли традиційні номінанти Кріштіану Роналду, Ліонель Мессі, а також голландський захисник «Ліверпуля» Вірджіл ван Дейк, якому експерти віддають перевагу.
Нагадаємо, в 2018 році була перервана 10-річна серія, коли нагороди отримували тільки Кріштіану Роналду і Ліонель Мессі (по 5 разів кожен). Тоді престижну нагороду ФІФА отримав хорват Лука Модріч.
Микола Степанюк Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 квітня 2024, 15:32 2

Український захисник захворів

Коментарі