Ухань. Ястремська знову перемогла Томлянович

Українська тенісистка у двох сетах обіграла 26-річну представницю Австралії

Друга ракетка України Даяна Ястремська (№28 WTA) виграла дебютний матч основної сітки на турнірі серії Прем'єр 5 в Ухані.
У матчі першого раунду 19-річна українка обіграла Айлу Томлянович з Австралії (№42 WTA).
Ухань. Перше коло
Айла Томлянович (Австралія) - Даяна Ястремська (Україна) - 6:7(5), 2:6
Стартова партія проходила в рівній боротьбі, Ястремська трохи краще відчувала себе в розіграшах, але Томлянович добре подавала першу подачу і з брейками у Даяни не склалося. У дев'ятому геймі представниця Австралії заробила подвійний прихований сетбол, але українці вдалося захистити свою подачу, захопивши ініціативу в матчі. І хоча справа все ж дійшла до тай-брейку, там Ястремська виглядала краще. Дівчата пішли на перехід за рахунку 5:1 на користь українки, після чого Томлянович виграла 3 очки поспіль, але все ж програла сет.
У другій партії боротьби не вийшло. Австралійська тенісистка набагато гірше подавала першу, це призвело до того, що Ястремська зробила два брейки і повела з рахунком 5:1. Айлі вдалося виграти ще один гейм на своїй подачі, але Даяна після цього дуже швидко завершила матч на свою користь.
Гарна перемога на старті турніру над тенісисткою з топ-50, яка знаходиться в непоганій формі. У другому колі Даяна змагатиметься проти Анастасії Севастової (№18 WTA) або Крістіни Макхейл (№100 WTA).
Раніше Ястремська вже двічі перемагала Томлянович, більш пам'ятний матч відбувся в фіналі Хуахіну.
Відзначимо, що це 18-а перемога Ястремської в поєдинках проти тенісисток з топ-50 світового рейтингу при 14 поразках.
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Коментарі